Lasten kamppailukoulu

Lasten kamppailukoulu 8-12v

LKU salilta löydät perheen pienimmille ja vähän isommillekin mukavan ja monipuolisen harrastuksen.

Kamppailulajit sisältävät kehoa monipuolisesti rasittavia harjoitteita, ja harjoitteluympäristö on turvallinen. Onnistumisen tunteita saa kokea tunneillamme, kun motivoivat valmentajamme siivittävät taitosi huippuun. Kamppailulajit vahvistavat samanaikaisesti hapenottokykyä ja lihaksistoa.

Alussa harjoituksissa pärjää hyvin verkkareilla / shortseilla ja t-paidalla, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Ota pieni pyyhe mukaan, meillä pestään jalat ennen harjoittelua. Varusteita voi kurssin edetessä hankkia salin kautta.

Harjoituksissa opetellaan fyysisien taitojen ja ominaisuuksien lisäksi myös keskittymistä, itsehillintää ja ryhmässä toimimista. Kaikki lapset voivat aloittaa harjoittelun koska tahansa koska varsinaista kurssia lapset eivät tarvitse, aikaisempaa pohjaa kamppailulajeista tai harrastuksista ei tarvitse olla vaan kamppailukoulussa käytäviä lajeja harjoitellaan 6kk jaksoissa jolloin kaikki taidot kasvavat ajan kanssa.

Juniorin tullessa ensimmäisiä kertoja tunneille, on lapsen huoltajan hyvä olla mukana että lapsi tuntee olonsa turvalliseksi ja vanhempikin näkee mitä tunnilla tehdään. Ohjaajamme kertovat myös vanhemmille lajien harjoittelusta ja siihen liittyvistä käytännöistä.

Junioreille järjestetään myös kilpailuja kaikissa lajeissa mitä meillä harjoitellaan, kannattaa kysellä lisää valmentajilta,

Huomio. Lasten kamppailukoulussa harjoitellaan ( ei leikitä ).


Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita