Infosivu

1. Peruskurssit yli 13- vuotiaille

Ilmoittaudu etukäteen haluamallesi kurssille ilmoittautumislinkin kautta etusivulta / laittamalla viestiä / whats appia 0400 476 872 tai sähköpostia  sami.tomann@gmail.com .  Voit tulla myös suoraan kurssille osoitteeseen Lamminraitti 23. Ensimmäiset kurssit maaliskuussa 2023.
Kursseilla on aina 1 ilmainen kokeilukerta ja kurssimaksusta puolet eli 60€ tulee olla maksettuna 2 harjoitukseen tultaessa, valmentaja antaa laskun kaikille ensimmäisen harjoituksen jälkeen. Ota kuitti maksusta mukaan toiseen harjoitukseen tai kuvakopio esim. puhelimella.
Kursseilla tarvitset T-paidan, verkkarit tai shortsit, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Muista ottaa korut pois ja teipata mahdolliset lävistykset. Kynnet tulee olla lyhyet ettet raavi harjoittelukumppania. Muista hygienia ja pese käset ja jalat salilla ennen harjoittelua eli kannattaa ottaa pieni pyyhe mukaan.

2. Kenelle lajit sopii?

Kaikki seuramme lajit sopivat koko perheelle, pysty- ja mattokamppailulajeissa ikäraja on 13-vuotta. 

Kamppailukoulu on tarkoitettu 7-12-vuotiaille joissa käydään ohjatusti edellämainittuja lajeja junioreille sovelletuin säännöin. Toki katsomme tarkkaan että valittu ryhmä on sopiva. 12-vuotias voi olla jo tarpeeksi iso ja voidaan hänen halutessaan siirtää isompien ryhmään jos siellä on muita saman kokoisia tai ikäisiä jolloin valmentaja pitää huolen että harjoittelu tapahtuu turvallisesti.

Kuntoryhmät ja oheisharjoittelu tapahtuu ilman kontaktia poissuljettuna välineiden pitäminen harjoituskumppanille, nämä ryhmät sopii kaikenikäisille kunhan harjoittelukumppani on sopiva. Pyritään huomioimaan että harjoitteluparit ovat samantasoisia. Jos kuntosi on huono, niin tässä ryhmässä se paranee. Kaikki tekevät oman kuntotason mukaan.

3. Lajien sisältö pääpiirteittäin

Potkunyrkkeily eli Kickboxing on kehäkamppailulaji jossa nyrkkeillään sekä potkitaan säännöistä riippuen aina jaloista päähän saakka ja kevytkontaktista täyskontaktiin, lajissa on myös K-1 säännöt joissa edellämainittujen tekniikoiden lisäksi voidaan tehdä myös polvipotkuja. Lajista on olemassa kuntoilumuoto kuntopotkis. Yli 13-vuotiaille.

Thainyrkkeily eli Muay Thai on Thaimaan kansallislaji jossa on hieman enemmän tekniikoita käytettävänä kuin potkunyrkkeilyssä eli nyrkit, kyynärpäät, polvet ja jalat. Laji on saman tyylinen kuin potkunyrkkeily mutta lajissa on mukana ns. pystypaini jossa lähiottelutilanteessa usein käytetään polvia ja kyynärpäitä. Lajista on olemassa kuntoilumuoto kuntothai. Yli 13-vuotiaille.

Nyrkkeily on laji jossa lyödään vastustajaa. Tämä ryhmä on yli 13-vuotiaille. Lajista on olemassa kuntoilumuoto kuntonyrkkeily joka sopii kaikenikäisille.

Brasilialainen jujutsu on painilaji jossa GI eli kaksiosainen kamppailupuku päällä pyritään tekemään pisteitä tai hakemaan lopetusta kuristuksilla tai lukoilla vastustajasta. Laji toimii erittäin tehokkaana itsepuolustus- sekä kuntoilulajina. Yli 13-vuotiaille.

Lukkopaini jossa varusteina shortsit, haetaan samoja tekniikoita kuin BJJ:ssä poislukien puvun käyttö. Laji toimii erittäin tehokkaana itsepuolustus- sekä kuntoilulajina. Yli 13-vuotiaille.

Kamppailukoulu 7-12 vuotiaille, käydään kaikkia edellämainittuja lajeja juniorisäännöin sovellettuna. Tekniikoita karsittu aikuisten lajeista lapsille sopivaksi. Erittäin tehokas harjoittelumuoto lapsille joka kehittää koordinaatiota.

Kuntoryhmät jossa ei oteta kontaktia vastustajaan vaan tyrmätään ainoastaan kaloreita. Sopii kaikille.

Salicircuit jossa tehdään koko vartalon harjoituksia esim kuntopallon ja muiden apuvälineiden kanssa. Sopii kaikille.

Kahvakuula jossa tehdään kahvakuulalla koko vartaloa aktivoivia liikkeitä. Yli 13-vuotiaille jossa tehdään painoharjoittelua.

Kuntopotkis ja kuntothai jossa tehdään lyöntejä ja potkuja nyrkkeilysäkkeihin sekä harjoitusparin pitämiin välineisiin. ( tämä otetaan mukaan kun saadaan tarvittavat välineistöt hankittua ).

Eri kuntoilumuotoja otetaan lajivalikoimaan mukaan kun vetäjiä saadaan lisää yhdistystoimintaan.

Kaikki yhdistyksen jäsenmaksuista kertyneet tulot käytetään toiminnan kehittämiseen sekä harjoitusvälineiden hankintaan.

4. Lammin Kamppailu-Urheilijat ry

Yhdistys on perustettu 1.1.2023 Lammilla ja toimitilat Lamminraitti 23:ssa aukeaa maaliskuussa 2023. Yhdistys tarjoaa kuntoilua ja kamppailua sekä huipputason valmennusta kehä- ja mattolajeissa. Tavoitteena on järjestää seminaareja eri lajeissa sekä avustaa kilpailijoita mahdollisuuksien mukaan.

5. Suomisport

Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digipalvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Samalta alustalta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut, mitkä helpottavat liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkea.

Suomisport on Suomen Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteisesti tuottama, eikä sillä ole kaupallisia tavoitteita. Kansainvälinen it-yhtiö Vincit Oyj on Suomisportin tekninen kehittäjäkumppani. Suomisportia kehitetään yhteistyössä lajiliitojen ja seurojen kanssa käyttäjäpalautteen ja -tarpeiden pohjalta. Suomisportia on kehitetty vuodesta 2017.

LKU jäsenmaksut ja tiedottaminen tapahtuu Suomisportin kautta, yhdistyksemme on Suomen Potkunyrkkeilyliiton jäsenseura ja liitto tarjoaakin lisenssin ostaneille jäsenillemme vakuutuksen peruskurssin ajaksi. Lataa allaolevat vakuutusselosteet.

© 2023 Kaikki oikeudet pidätetään
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita