Infosivu

1. Peruskurssit yli 13- vuotiaille

Ilmoittaudu etukäteen haluamallesi kurssille ilmoittautumislinkin kautta etusivulta / laittamalla viestiä / whats appia 0400 476 872 tai sähköpostia  sami.tomann@gmail.com .  Voit tulla myös suoraan kurssille osoitteeseen Lamminraitti 23. Peruskurssit alkavat noin 2 kuukauden välein syys- ja kevätkaudella. Mukaan pääsee 2 viikon ajan kurssin alkamisesta.
Kursseilla on aina 1 ilmainen kokeilukerta ja kurssimaksusta puolet eli 60€ tulee olla maksettuna 2 harjoitukseen tultaessa ja koko peruskurssimaksu tulee olla maksettuna 1kk sisällä harjoittelun aloittamisesta, valmentaja antaa laskun kaikille ensimmäisen harjoituksen jälkeen tai sitten voit hinnastosivulta katsoa pankkiyhteystiedot. Ota kuitti maksusta mukaan toiseen harjoitukseen tai kuvakopio esim. puhelimella.
Kursseilla tarvitset T-paidan, verkkarit tai shortsit, harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Muista ottaa korut pois ja teipata mahdolliset lävistykset. Kynnet tulee olla lyhyet ettet raavi harjoittelukumppania. Muista hygienia ja pese käset ja jalat salilla ennen harjoittelua eli kannattaa ottaa pieni pyyhe mukaan.

Peruskursseja järjestetään pystykamppailulajeissa sekä mattolajeissa. 

2. Kenelle lajit sopii?

Kaikki seuramme lajit sopivat koko perheelle, pysty- ja mattokamppailulajeissa ikäraja on 13-vuotta. Kuntoryhmistä kuntonyrkkeilyyn voi tulla alle 13-vuotiaat, alle 10-vuotiailla pitää olla vanhempi mukana joka opastaa lastaan ja huolehtii että harjoittelu on turvallista.

Kuntoryhmät ja oheisharjoittelu tapahtuu ilman kontaktia poissuljettuna välineiden pitäminen harjoituskumppanille, nämä ryhmät sopii kaikenikäisille kunhan harjoittelukumppani on sopiva. Pyritään huomioimaan että harjoitteluparit ovat samantasoisia. Jos kuntosi on huono, niin tässä ryhmässä se paranee. Kaikki tekevät oman kuntotason mukaan.

Jatkoryhmiin pääsee kun on suorittanut peruskurssin, harjoittelu voi siis jatkua välittömästi kurssin päätyttyä. Kurssilainen katsoo jatkoryhmän hinnaston ja ostaa tselleen harjoitteluaikaa. Jatkoryhmän harjoittelu kannattaa aloittaa samantasoisen harjoittelijan kanssa niin tasoerot pidempään harjoitelleiden kanssa eivät ole niin suuret. Juuri peruskurssin lopettaneiden ei tarvitse ottaa kovaa kontaktia pidempään harjoitelleiden kanssa. Jatkoryhmän harjoituksissa pitää olla omat varusteet, joita aluksi on hammassuojat, nyrkkeilyhanskat, säärisuojat, lajinomaiset shortsit, alasuojat, käsisiteet, pääsuoja, lisäksi on hyvä olla kyynärsuojat ja nilkkatuet. Kaikkia varusteita on salilla myynnissä. Kun jatkoryhmän harjoittelija ostaa treeniaikaa niin hän voi harjoitella myös kuntoryhmien harjoituksissa.

3. Lajien sisältö pääpiirteittäin

Potkunyrkkeily eli Kickboxing on kehäkamppailulaji jossa nyrkkeillään sekä potkitaan säännöistä riippuen aina jaloista päähän saakka ja kevytkontaktista täyskontaktiin, lajissa on myös K-1 säännöt joissa edellämainittujen tekniikoiden lisäksi voidaan tehdä myös polvipotkuja. Lajista on olemassa kuntoilumuoto kuntopotkis. Yli 13-vuotiaille.

Thainyrkkeily eli Muay Thai on Thaimaan kansallislaji jossa on hieman enemmän tekniikoita käytettävänä kuin potkunyrkkeilyssä eli nyrkit, kyynärpäät, polvet ja jalat. Laji on saman tyylinen kuin potkunyrkkeily mutta lajissa on mukana ns. pystypaini jossa lähiottelutilanteessa usein käytetään polvia ja kyynärpäitä. Lajista on olemassa kuntoilumuoto kuntothai. Yli 13-vuotiaille.

Nyrkkeily on laji jossa lyödään vastustajaa. Tämä ryhmä on yli 13-vuotiaille. Lajista on olemassa kuntoilumuoto kuntonyrkkeily johon jatkoryhmän harjoittelumaksun suorittaneet voivat osallistua.

Brasilialainen jujutsu on painilaji jossa GI eli kaksiosainen kamppailupuku päällä pyritään tekemään pisteitä tai hakemaan lopetusta kuristuksilla tai lukoilla vastustajasta. Laji toimii erittäin tehokkaana itsepuolustus- sekä kuntoilulajina. Yli 13-vuotiaille.

Lukkopaini jossa varusteina shortsit, haetaan samoja tekniikoita kuin BJJ:ssä poislukien puvun käyttö. Laji toimii erittäin tehokkaana itsepuolustus- sekä kuntoilulajina. Yli 13-vuotiaille.

Kuntoryhmät jossa ei oteta kontaktia vastustajaan vaan tyrmätään ainoastaan kaloreita. Sopii kaikille yli 13-vuotiaille.

Tehotreeni jossa tehdään koko vartalon harjoituksia esim kuntopallon ja muiden apuvälineiden kanssa. Sopii kaikille yli 13-vuotiaille.

Kahvakuula jossa tehdään kahvakuulalla koko vartaloa aktivoivia liikkeitä. Yli 13-vuotiaille jossa tehdään painoharjoittelua.

Eri kuntoilumuotoja otetaan lajivalikoimaan mukaan kun vetäjiä saadaan lisää yhdistystoimintaan.

Kaikki yhdistyksen jäsenmaksuista kertyneet tulot käytetään toiminnan kehittämiseen sekä harjoitusvälineiden hankintaan.

4. Lammin Kamppailu-Urheilijat ry

Yhdistys on perustettu 1.1.2023 Lammilla ja toimitilat Lamminraitti 23:ssa aukesi huhtikuun alussa 2023. Yhdistys tarjoaa kuntoilua ja kamppailua sekä huipputason valmennusta kehä- ja mattolajeissa. Tavoitteena on järjestää seminaareja eri lajeissa sekä avustaa kilpailijoita mahdollisuuksien mukaan.

5. Suomisport

Suomisport on liikunnan ja urheilun oma digipalvelu, jonka käyttäjiä ovat liikkujat, urheiluseurat ja lajiliitot. Samalta alustalta ja yhdestä sovelluksesta löytyvät kaikki tarpeelliset urheilun palvelut, mitkä helpottavat liikkujien, vanhempien, liitto- ja seuratoimijoiden, vapaaehtoisten sekä valmentajien sporttiarkea.

Suomisport on Suomen Olympiakomitean ja lajiliittojen yhteisesti tuottama, eikä sillä ole kaupallisia tavoitteita. Kansainvälinen it-yhtiö Vincit Oyj on Suomisportin tekninen kehittäjäkumppani. Suomisportia kehitetään yhteistyössä lajiliitojen ja seurojen kanssa käyttäjäpalautteen ja -tarpeiden pohjalta. Suomisportia on kehitetty vuodesta 2017.

LKU jäsenmaksut ja tiedottaminen tapahtuu jossain kohtaa kokonaan Suomisportin kautta, yhdistyksemme on Suomen Potkunyrkkeilyliiton sekä Suomen Muay Thai-liiton jäsenseura.